오디오가이 :: 디지털처럼 정확하고 아날로그처럼 따뜻한 사람들
자유게시판

Рецепти за вкусни ястия с трюфели

페이지 정보

작성자 Rachele
작성일

본문

Както черни и бели свежи трюфели те, така и белите трюфели са истински умами бомби, с невероятен пикантен вкус. Отново хладилникът не е за препоръчване, защото така се губят важните вкусови нюанси. Най-накрая, следвайки предписанията и практиките на професионалистите, така полученият ганаш трябва да се остави да престои известно време на хладно - не е препоръчително да е в хладилник, като тази препоръка не важи за трюфелите от бял шоколад. Така приготвено, сиренето може да престои в хладилник и 3 дни преди да се консумира. Разбъркайте до гладкост и оставете сместа в хладилник за 2 часа. Ако приемате профилактично кокосово масло, то ще подобри храносмилането ви и ще засили метаболизма, което от своя страна може да доведе дори до отслабване, както и цялостно укрепване на тялото. Обикновено са щастливи, когато получават достатъчно разходки и общуване и дори могат да живеят в апартаменти, ако нуждите им са задоволени. На първо място шоколадът трябва задължително да е начупен на малки парченца, за да може безпроблемно да се разтопи. Хидрогенизираните кокосови масла задължително трябва да се избягват, защото не са здравословен продукт, подобно на всички останали хидрогенирани мазнини. Когато купувате кокосово масло, задължително прочетете на етикета, какво точно е съдържанието или дали е отбелязано, че е чист и органичен продукт.


hq720_2.jpg Научете повече за това какво представляват микоризите и техните видове в тази друга публикация на Зелен еколог. 1. Пригответе основата за соса от трюфели - пърженото с мазнина брашно. Този вид мазнина е обикнат и все по-масовата вегетарианска кухня, където влиза в състава на различни кокосови сладкиши, бонбони Рафаело, кокосова торта, шоколадови трюфели, кокоски и бисквити. Отглеждането на трюфели е важна агролесовъдска дейност, която придобива все по-голямо значение в устойчивото развитие на селското и горското стопанство. Това е така, защото колкото по-голямо е количеството на какаото, толкова по-течен става шоколадът, в следствие на което обвивката на трюфела се получава лека, фина и топяща се в устата. Предлагаме ви няколко рецепти съчетаващи питателност и класа, в главните роли: яйцето и трюфела. Цената на един килограм от тези плододаващи тела може да достигне няколко хиляди евро. Вътрешността на трюфела се нарича ганаш, а приготвянето й трябва да става внимателно, като се спазват скритно няколко прости правила. Любителите на екзотиката са възхитени от външния вид и вкуса, а начинаещите градинари са вдъхновени от непретенциозността на трюфела. Чл.10. Допълнителната стопанска дейност ще бъде осъществявана от Асоциацията в рамките на нейната структура или чрез създаване или участие в стопански формирования съгласно Закона за юридическите лица с нестопанска цел като извършването на стопанската дейност ще бъде подчинено на условията и реда, заложени в законодателството, регулиращо съответния вид стопанска дейност.


Кокосово масло е здравословна алтернатива на кравето масло, както и на зехтина и всеки друг вид мазнина, с която се готви. Кокосовото масло се състои от 90% сурова наситена мазниЦарят на черните трюфели, която е под формата на средноверижни мастни киселини, както вече споменахме. Фракция от кокосово масло, която представлява част от кокосовото олио, от което се отделят остатъчните дълговерижни мастни киселини, което от своя страна го прави още по-здравословно. Кокосовото масло е рекордьор по съдържание на лауринова киселина, която не се среща в никое друго масло в такова голямо количество. 2. Наличието на достатъчно количество хумус в почвата, повишено съдържание на калций. Задължително условие обаче е глазурата да е със съдържание на какао не по-малко от 35 процента. Потърсете висококачествен шоколад в диапазона от 60 до 70% съдържание на какао. Той обаче беше надминат от един-единствен 1,5-килограмов трюфел, намерен близо до град Бреша, Пиза, който беше продаден за 150 000 евро в Макао.


Занаятът може да донесе между 20 000 и 40 000 евро на година, като тази печалба е възможна и у нас, смятат експерти. Може да го втривате с леки масажни движения навсякъде по тялото си - по лицето, шията, гърдите, корема, любовните дръжки, по дупе, бедра, прасци, пети и ходила. Може да третирате ожулвания и рани с кокосовото масло, което ще образува върху тях тънък филтър, предпазващ от навлизане на прах и различно бактерии и вируси. Може да използвате маслото от кокос като избелващо средство за зъбите и паста за зъби, балсам за коса, почистващ лосион за грим, балсам за устни и като масажен лосион. Така приготвената смес се сваля от котлона и се оставя добре да изстине, след което отново на водна баня се разтопява добре, прибавя се маслото при постоянно разбъркване до получаването на еднородна смес. Кокосово масло повлиява добре и функцията на щитовидната жлеза. Тези мазнини поддържат имунната система крепка, влияят добре на тироидната жлеза, кожата и осигуряват бърза енергия. Тези късокраки хрътки са отлични ловни другари, а успехите в откриването на трюфели дължат на мощния си нос, съчетан със спокойно поведение.

관련자료

등록된 댓글이 없습니다.

+ 뉴스


+ 최근글


+ 새댓글


통계


  • 현재 접속자 222 명
  • 오늘 방문자 932 명
  • 어제 방문자 4,877 명
  • 최대 방문자 15,631 명
  • 전체 방문자 12,741,530 명
  • 오늘 가입자 0 명
  • 어제 가입자 1 명
  • 전체 회원수 37,538 명
  • 전체 게시물 260,468 개
  • 전체 댓글수 193,381 개